• Bel ons op 088 – 888 5999 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Signing

De juiste keuze maken voor uw belettering

U kent vast het gevoel. U begint – of werkt bij – een onderneming. Daar hoort uiteraard een passende huisstijl bij. Een eigen identiteit, een eigen gezicht. Uw huisstijl moet op de bedrijfsauto’s komen en/of op de gevel. U loopt vast in uw ideeën en uitvoering. Past het wel? Hebben we de juiste kleuren gekozen? Is onze huisstijl “2017 proof”? Allemaal vragen die wij graag voor u beantwoorden.

Wij ontwerpen op maat naar uw behoeften en budget. Van banners tot complete wagenparken of gevelbeletteringen. Altijd met de hoogste kwaliteit en Creativiteit!

COM Creative is ready to make your business stand out from the rest!

Wij zorgen voor het “WoW” effect. Een huisstijl waar u nog jaren mee voor de dag kunt komen en overal toepasbaar!

Eerlijk advies is belangrijk?

Het komt maar al te vaak voor dat wij onderweg reclames tegenkomen waar iets mee aan de hand is. Vlekken in de verlichting, beletteringen die loslaten van auto’s of fullcolour spandoeken die ernstig verkleurd zijn.

Logo’s en lettertypes die – waar als de ontwerper er iets meer tijd in had gestoken – ook nog leesbaar waren geweest. COM Creative biedt u het juiste advies. Wij beschikken over een fijnmazig netwerk. We staan voor kwaliteit en gaan voor kwaliteit!

Wat is een goede belettering?

Een goede belettering is ons inziens een leesbare. Er is met zorg gekeken naar de juiste keuze van kleur en materialen. Een met zorg gekozen typografie en daarbij de juiste spatiëringen zijn erg belangrijk. Trends in materialen, kleuren en vormen volgen wij op de voet. De juiste toepassingen van materialen zijn cruciaal voor de uitstraling en werking van uw reclame-uiting.

Meer weten over onze Signing oplossingen?

Maak vrijblijvend een afspraak.

Let’s work Together!

Let’s work on your exciting new sign project together!

Neem nu contact op

Com Creative
Nieuwland Parc 400
2952 DD Alblasserdam

088 – 133 5555

sales@comcreative.nl.nl

Stuur ons een bericht