• Bel ons op 088 – 888 5999 of wij bellen u terug.

  • Vraag of opmerking?
    Stuur ons een mail en we reageren binnen een werkdag.

Over COM Creative

Over COM Creative

40 jaar ervaring telt!

Al meer dan 40 jaar is COM Creative een bekende speler op de Sign- en Interieurmarkt.
Ervaring in ons vak telt. Met 6 zeer gedreven medewerkers met ieder hun eigen specialisme staan wij klaar om u te helpen.

De lat ligt hoog!

COM Creative levert een groot aantal producten en diensten. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid op nummer één! Onze medewerkers zijn opgeleid om u zo kwalitatief en hoogwaardig mogelijk werk te leveren. Wij doen het goed. Wij doen het veilig of niet.

VCA** gecertificeerd

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Onze monteurs hebben allemaal hun VCA certificaat behaald.

COM Creative door de jaren heen

In 1970 starte Scheffers Reclame in Ridderkerk eerst als zeefdrukkerij van Stadsplattegronden en Mediaposters. Door de jaren heen kwam hier Signing bij. In 2003 wordt Scheffers Reclame overgenomen door Citytec (Reclame). Het bedrijf groeit door en wordt een grote speler op het gebied van Signing. Later met speciale Interieur en Signing projecten. In 2011 wordt Citytec Reclame overgenomen door Het Nationaal Publiciteit Bureau (NPB) en verandert de naam in COM (City Outdoor Media).

Sinds 2016 valt NPB onder de Scheybeek Groep. In 2017 krijgt COM een extra toevoeging achter de naam. Creative! COM Creative, meer dan 47 jaar een begrip in de Sign en Interieur.

Het COM-Creative team.

A Business with no Sign is a Sign of no Business